Ongelooflijk verhaal over Hazard: "Hij kreeg klappen omdat hij zijn ploegmaats uitlachte"

Ongelooflijk verhaal over Hazard:
Dinsdag 14 maart 2017 - 22:16   I  

Eden Hazard heeft de reputatie nogal een speelvogel te zijn. Dat is hem ooit wel eens duur komen te staan, vertelt een ex-ploegmaat.

De gewezen Franse voetballer Gregory Tafforeau speelde twee jaar met Hazard bij Lille. De Rode Duivel maakte het als jonge snaak iets te bont. “Hij kwam aan op de eerste training met zijn sokken naar beneden, zijn veters ongestrikt en zonder scheenbeschermers. Hazard gedroeg zich op training alsof hij al een oudgediende van de club was en dat zorgde voor ergernissen bij de echte anciens”, aldus Tafforeau in het voetbalprogramma La Tribune.

“Op een dag was ik als eerste op de club en zat ik in het krachthok. Plots hoorde ik een bijzonder luide klap. Ik ging kijken en zag Eden staan met zijn hand op zijn wang. Franck Béria, nochtans een crème van een kerel, stond erbij met bloeddoorlopen ogen. Hij had Eden een zware klap uitgediend. Blijkbaar had Hazard hem belachelijk gemaakt in het centrum van Rijsel waar iedereen bijstond...”

Dat was niet de enige klap die hij die week kreeg. "Twee dagen later kreeg hij opnieuw een klap. Ditmaal van Nicolas Plestan, een andere ancien. Tweemaal in dezelfde week, onwaarschijnlijk toch? Eden stond met de tranen in de ogen, maar sindsdien zagen we zijn gedrag in de positieve zin veranderen...”

TAGS  I  eden hazard  I   gregory tafforeau  I   lille

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024