'Kogel door de kerk: Carlo Ancelotti neemt bij Real beslissing over Eden Hazard'

'Kogel door de kerk: Carlo Ancelotti neemt bij Real beslissing over Eden Hazard'
Vrijdag 13 mei 2022 - 21:00   I   door Redactie

Wat een rollercoaster is dit seizoen al geweest voor Eden Hazard. Blessures, een operatie en vooral een koppige trainer. Die nu beslist heeft wat hij gaat aanvangen met onze landgenoot.

Want Het Laatste Nieuws weet dat Carlo Ancelotti van plan is om Hazard in de voorlaatste competitiewedstrijd van komende zondag op het veld van Cadiz dan toch speelminuten te geven. Na 85 dagen zonder wedstrijden toont hij zich immers klaar voor zijn comeback. 

Om de simpele reden dat de Italiaan gaat roteren. Kwestie van zijn sterkhouders fit te houden voor de Champions League-finale. Hazard traint sinds maandag weer volledige met de groep mee. Zonder negatieve reactie. Onverwacht, maar wel een meevaller.

De krant geeft nog mee dat de speelkans die eraan komt vooral de verdienste is van de Rode Duivel zelf. Omdat hij zich onder meer zo zich gretig toont op training. "Zelfs Carlo Ancelotti is onder de indruk van zijn honger."

Heel seizoen lang

Eigenlijk had die niet verwacht dat Hazard nog voor het eind van het seizoen terug zou keren. "Maar kijk: hij heeft het toch voor mekaar gekregen. Binnen Real Madrid zijn ze lovend over zijn positieve instelling. Al een heel seizoen lang."

Poll: Denk je dat Ancelotti zijn voornemen ook effectief gaat uitvoeren?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022