Brugse publiekslieveling houdt zich niet in en haalt uit naar Anderlecht-spelers

Brugse publiekslieveling houdt zich niet in en haalt uit naar Anderlecht-spelers
Zondag 15 mei 2022 - 08:30   I   door Redactie

De titelstrijd nadert zijn einde, maar ook dit seizoen maakt Anderlecht geen enkele kans. Het is zelfs nooit in beeld geweest. En dat levert kritiek op.

Alvast Thomas Meunier meent te weten waar dat aan ligt. De Rode Duivel staat er voor bekend nooit een blad voor de mond te nemen en dat doet hij ook niet bij het analyseren van Anderlecht. Zelfs al ligt dat als gewezen Brugse publiekslieveling extra gevoelig.

Opvallend is dat de rechtsachter van Borussia Dortmund niet naar Vincent Kompany wijst, maar wel naar de spelers. "Ik heb de indruk dat Kompany alles doet wat hij kan', stelt hij bij Sudpresse. "Hij is het probleem niet. Wel de spelers."

"Die zorgen ervoor dat de resultaten op en neer gaan. Van de ene dag op de andere ga je van Barcelona naar Ibiza." Aan het gebrek aan talent ligt het volgens hem zeker niet, wel aan de mentaliteit. Besluiten doet hij dan ook met een opvallende quote.

Zelf op het veld

"Zolang je alles geeft, ook als je eens een dag minder bent, kun je veel tekortkomingen uitwissen. Maar daar moet je je wel bewust van zijn. Gezien de mentaliteit van Kompany, ben ik er zeker van dat als hij zou kunnen, hij zelf nog steeds op het veld zou staan."

 

Poll: Vind je dat Meunier gelijk heeft?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Union

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022