Bart Verhaeghe schopt wild om zich heen en haalt nu ook uit naar Antwerp

Bart Verhaeghe schopt wild om zich heen en haalt nu ook uit naar Antwerp
Maandag 16 mei 2022 - 08:00   I   door Redactie

Bart Verhaeghe leek wel enigszins op oorlogspad na de behaalde titel van Club Brugge. Zo haalde de voorzitter van blauw-zwart onder meer uit naar rivaal Union.

Niet alleen Union kreeg ervan langs. Hij vertelde ook dat "iedereen tegen Club Brugge" was. Daarnaast geeft hij ook nog eens een sneer naar Antwerp. De aanstelling van Marc Overmars als sportief directeur valt blijkbaar bij Verhaeghe niet in goede aarde.

"Club Brugge is een instituut geworden", zegt Verhaeghe in Het Nieuwsblad. "Jullie zien enkel de spelers, maar daarachter zit een hele machine. Die bouw je niet door een sportief directeur te kopen of wat transfers te doen. Daar moet je jaren heel hard voor werken."

Club Brugge moet wel op zoek naar een nieuwe coach, want Alfred Schreuder trekt naar Ajax. "We gaan rustig onze tijd nemen om een nieuwe coach te vinden, net zoals voor onze zomertransfers. Het team zal zeker niet verzwakt uit de mercato komen. Er zijn ook heel veel trainers die graag voor het instituut Club Brugge willen werken.”

Poll: Gaat Verhaeghe te ver met zijn uitspraken over de concurrentie?

TAGS  I  Antwerp  I  Club Brugge

maandag 4 juli 2022

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022