Emma H. over relatie met Wesley Hoedt: "Dát zullen we niet meer snel doen"

Emma H. over relatie met Wesley Hoedt:
Woensdag 18 mei 2022 - 12:45   I   door Redactie

Het seizoen zit er bijna op en dan kan Wesley Hoedt weer even op adem komen in Nederland. Al is het voor de Anderlecht-speler niet altijd rustig in zijn relatie met Emma Heesters.

Dat verklapte de Nederlandse zangeres zelf in HUMO. Aanleiding is het gegeven dat het koppel elkaar soms ontvolgt op sociale media en ze beiden al meermaals al hun foto's samen verwijderd hebben. "Dat zou weleens aan onze Nederlandse opvliegendheid kunnen liggen", bekent Heesters.

"Wij zijn soms wel explosief." Al hebben ze er duidelijk uit geleerd. "We zullen dat nu niet meer zo snel doen, omdat de media dat telkens oppikken en er véél meer van maken dan de onbenullige ruzie die het maar is. Laat het duidelijk zijn: tussen Wesley en mij zit het meer dan goed, wij zijn samen sterk en samen gelukkig."

Waarna ze ook nog meegeeft dat een relatie tussen twee bekende personen veel meer nadelen heeft dan mensen denken. "Er komt váák jaloezie bij kijken", zucht ze. "Zeker als bepaalde kanalen uit de lucht gegrepen, gefabriceerde verhalen uitbrengen. Daartegen is het erg moeilijk om je te verweren. Hoe weerleg je totale onzin?"

Poll: Ben jij soms jaloers op bekende mensen?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022