'Anderlecht schiet meteen in actie en haalt déze twee versterkingen binnen'

'Anderlecht schiet meteen in actie en haalt déze twee versterkingen binnen'
Woensdag 18 mei 2022 - 16:30   I   door Redactie

Er ligt weer werk op de plank voor Anderlecht-CEO Peter Verbeke. Hij moet de ploeg proberen te versterken, terwijl enkele sterkhouders dreigen te vertrekken.

Zo is de verwachting dat de aanval van Anderlecht volledig onthoofd wordt. De gehuurde spitsen Christian Kouamé en Joshua Zirkzee keren na dit seizoen allicht niet meer terug. Gevolg daarvan is dat er voorin versterking nodig is.

Anderlecht zal volgens Sudpresse dan ook prioriteit geven aan een nieuwe spits. Die mag echter niet meer dan 5 miljoen euro kosten, want paars-wit moet op de centen letten. Het speelt nog twee voorrondes van de Conference League, dus het is nog maar afwachten of er in het najaar Europees voetbal zal te zien zijn in de Lotto Arena.

Naast een spits komt er ook zeker een rechtsachter bij. De kans is groot dat Michael Murillo zal vertrekken. Daarop wil Anderlecht inspelen. Er werd al gepolst bij Thomas Foket van Stade Reims, maar hij blijkt niet haalbaar. Van zodra deze twee posities zijn ingevuld, kan paars-wit verder kijken wat nog nodig is.

Poll: Denk jij dat 5 miljoen euro zal volstaan voor een goeie spits?

TAGS  I  Anderlecht

zaterdag 25 juni 2022

vrijdag 24 juni 2022

donderdag 23 juni 2022