Smaakmaker shockeert kersverse kampioen: "Club is een stap achteruit"

Smaakmaker shockeert kersverse kampioen:
Donderdag 19 mei 2022 - 12:30   I   door Redactie

De referentie in België is tegenwoordig Club Brugge. En dus zou je verwachten dat elke speler daar naar toe wil. Maar dat is mis gedacht.

Want met name Loïs Openda heeft geen zin in een terugkeer naar de nieuwe landskampioen. De pijlsnelle aanvaller wordt al twee jaar uitgeleend aan Vitesse - waar hij volledig ontbolsterd is -  maar moet komende zomer in principe terugkeren naar Brugge.

In principe, want in Het Laatste Nieuws verklapt zijn moeder dat de kans dat dat gebeurt miniem is. "Hij zei een paar maanden geleden dat een terugkeer naar Club Brugge een stap achteruit zou zijn voor hem, en Loïs wil vooruitgaan."

Bijzonder straffe uitspraak voor iemand die bij Vitesse speelt, maar Openda is blijkbaar overtuigd. "Hij heeft nog een contract tot 2024 in Brugge, maar daarmee is niet gezegd dat hij er per se wil blijven", voegde zijn moeder er nog aan toe.

Vergiftigen

Wellicht dat het voor blauw-zwart nu ook niet meer hoeft. Want ze zijn als de dood om de kleedkamer te laten 'vergiftigen' door een speler met een slechte attitude. Bovendien is het met zijn kersvers statuut als Rode Duivel het ideale moment om te cashen.

Poll: Vind je dat Club Openda moet terughalen na zo'n uitspraak?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vitesse  I  Rode Duivels

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022