'Onverwachte toptransfer van Cyriel Dessers maakt Racing Genk een pak rijker'

'Onverwachte toptransfer van Cyriel Dessers maakt Racing Genk een pak rijker'
Donderdag 19 mei 2022 - 18:00   I   door Redactie

Racing Genk gaat deze zomer veel geld verdienen aan Cyriel Dessers. Voor Feyenoord wordt het moeilijk om de aanvaller te behouden.

Feyenoord huurde Dessers vlak voor het sluiten van de transfermarkt van Genk. De aanvaller overtreft alle verwachtingen bij de Rotterdammers na een rotseizoen bij Genk.

Feyenoord heeft een aankoopoptie van 4 miljoen euro. "Maar dat is niet het enige. We hebben ook nog niet met Cyriel over de voorwaarden voor een eventueel langer verblijf kunnen spreken", legt Frank Arnesen, de technisch directeur van Feyenoord uit in Voetbal International

"Doordat zijn transfer echt pas enkele minuten voor het sluiten van de transferdeadline tot stand kwam, was daar geen tijd meer voor", vervolgt Arnesen. "Om vijf voor twaalf was alles rond, maar met Cyriel konden we geen afspraken meer maken over een eventueel toekomstig contract."

Grote belangstelling

Intussen is de interesse in Dessers alleen maar gegroeid. Het zou dus best kunnen dat de aanvaller zelf beslist om niet bij Feyenoord te blijven, maar een stap hogerop te zetten. 

Straks is Dessers nog actief in de finale van de Conference League tegen AS Roma. Opnieuw een groot uitstalraam voor de aanvaller. Genk wrijft zich in de handen, want het zal flink cashen bij een eventuele toptransfer. Wie had dat voor het seizoen kunnen denken?

Poll: Had jij verwacht dat Dessers zo zou ontploffen bij Feyenoord?

TAGS  I  KRC Genk  I  Feyenoord

maandag 4 juli 2022

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022