‘Mark van Bommel aarzelt niet en houdt meteen grote kuis bij Antwerp’

‘Mark van Bommel aarzelt niet en houdt meteen grote kuis bij Antwerp’
Dinsdag 24 mei 2022 - 09:45   I   door Redactie

Nu bevestigd is dat Brian Priske weg is bij Antwerp, is het wachten op de officiële aankondiging van de komst van Mark van Bommel. Maar niet alleen dat.

Want Het Laatste Nieuws weet dat er op de Bosuil op vraag van de Nederlander grote kuis zal gehouden worden in de trainersstaf. Ook assistenten Anders Nielsen en Peder Hansen worden immers aan de kant geschoven.

In de plaats zal Van Bommel een paar van zijn landgenoten de technische staf laten versterken. De komst van Andries Ulderink was al langer bekend. Maar ook John Stegeman en Jürgen Dirkx - hij was vorig jaar actief bij de U18 van PSV -, komen volgens de krant op zijn aanraden.

Stegeman heeft een verleden als hoofdtrainer bij onder meer Go Ahead Eagles en PEC Zwolle. Het is dus alleszins de bedoeling dat Van Bommel zich met de nodige ervaring zal omringen wanneer de voorbereiding van start gaat op 17 juni.

Klaarheid

Of er in de staf van Van Bommel nog plaats is voor Rudi Cossey, Maxime Biset of Stephen Foyston is volgens de krant voorlopig nog onduidelijk. De komende dagen zal daarin meer klaarheid geschapen worden

Poll: Vind je het logisch dat de rest van de staf vernieuwd wordt?

TAGS  I  Antwerp  I  PSV  I  Wolfsburg  I  FC Twente

woensdag 4 oktober 2023

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023