'Namen gelekt: Vrancken wil met KRC Genk ex-club KV Mechelen leegroven'

'Namen gelekt: Vrancken wil met KRC Genk ex-club KV Mechelen leegroven'
Dinsdag 24 mei 2022 - 19:00   I   door Redactie

De aanstelling van Wouter Vrancken bij KRC Genk is nog slechts een kwestie van tijd. En zoals elke trainer zou hij graag enkele spelers meenemen.

Volgens Het Belang van Limburg hebben de Genkenaars drie namen van Mechelse sterkhouders op hun verlanglijstje staan: Nikola Storm, Hugo Cuypers en Vinicius Souza. Al geeft de krant ook mee dat ze alle drie binnenhalen moeilijk wordt.

Het meeste kans op succes is er waarschijnlijk nog met Storm, door wie KRC Genk een jaar geleden ook al gecharmeerd was, toen die als optie werd beschouwd om een vertrek van Bongonda op te vangen.

"Nu Bongonda de club deze zomer verlaat, kan het dossier van Storm weer worden opgepikt", klinkt het. En over Hugo Cuypers: "De naam van Cuypers is al gevallen, al wordt de Limburgse Luikenaar vooral gelinkt aan AA Gent."

Moeilijk dossier

Zoals alle Belgische topclubs is Genk eveneens geïnteresseerd in middenvelder Vinicius Souza maar dat wordt volgens de krant een moeilijk dossier. "De Braziliaan is eigendom van de City Group, draagt een stevig prijskaartje en heeft steile ambities."

Poll: Wie zou Genk het meest kunnen gebruiken volgens jou?

TAGS  I  KV Mechelen  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024