'Anderlecht verrast iedereen en haalt opeens Michel Vlap terug van Twente'

'Anderlecht verrast iedereen en haalt opeens Michel Vlap terug van Twente'
Dinsdag 24 mei 2022 - 19:45   I   door Redactie

Bij Anderlecht zijn ze nog altijd aan het aftellen naar het moment waarop ze financieel opnieuw sterk gaan staan. Tot dan is het behelpen.

En de huidige situatie betekent behelpen zo creatief mogelijk te werk gaan om zoveel mogelijk geld binnen te rijven. Want elke cent is nodig om nieuwe en betere spelers binnen te halen.

Het is in dat opzicht dat het nieuws over Michel Vlap gezien moet worden. Want dinsdag bracht de Nederlandse krant Tubantia uit dat Anderlecht de aanvallende middenvelder terugroept bij FC Twente.

Zowel de club als speler zouden na de succesvolle uitleenbeurt graag met elkaar doorgaan, maar paars-wit weigert mee te werken aan nog een seizoen verhuren. En FC Twente heeft niet de middelen om een afkoopsom - Vlap ligt in Anderlecht nog onder contract tot 2024 - voor hem te betalen. 

Transfersom

Dat betekent niet dat de Brusselaars nu opeens weer rekenen op de Nederlander, integendeel. Maar het plan is om Vlap voor genoeg geld te verkopen in de hoop zoveel mogelijk van zijn transfersom van zeven miljoen euro te recupereren.

Poll: Hoeveel denk je dat Anderlecht nog zal krijgen voor Vlap?

TAGS  I  Anderlecht  I  FC Twente

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022