Ruben Van Gucht liegt op pijnlijke wijze over zijn nieuwe liefde Blanka Vlasic

Ruben Van Gucht liegt op pijnlijke wijze over zijn nieuwe liefde Blanka Vlasic
Vrijdag 27 mei 2022 - 13:00   I   door Redactie

Sportcommentator Ruben Van Gucht (35) is in alle stilte getrouwd met hoogspringster Blanka Vlasic (38). Het koppel verwacht ook al een eerste kindje.

Van Gucht kondigde in oktober nog aan dat hij en zijn vriendin Laurence Van Tongerloo uit elkaar gingen. Lang heeft hij dus niet zonder de liefde gezeten. Blanka Vlasic is nu zijn vrouw.

Er waren al geruchten over een relatie tussen hem en de Kroatische. Toch ontkende Van Gucht die zeer krachtig in Dag Allemaal.

"Ik heb die geruchten ook gehoord", zei Van Gucht. "Maar er is echt niets aan de hand tussen ons. Ik ben Blanka ooit gaan opzoeken voor opnames van 'De Kleedkamer', da's intussen een jaar of drie geleden."

WK's en EK's

"En ja, ik heb achteraf opnieuw in dat verband contact gezocht met haar. Ook nu houden we contact, en ik bezoek haar wel eens als ik er ben. Maar 't is vriendschappelijk. Veel meer dan eens een koffie met Blanka gaan drinken, doe ik niet", aldus Van Gucht.

Daar blijkt dus niets van te kloppen. De twee waren verliefd op elkaar en zijn intussen getrouwd. Van Gucht geeft vooral commentaar bij wielerwedstrijden. Hij is echter ook steeds actief als volger van de Rode Duivels op de grote tornooien.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Poll: Ben jij fan van Ruben Van Gucht als sportjournalist?

TAGS  I  Ruben Van Gucht  I  Blanka Vlasic

maandag 4 juli 2022

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022