Gefrustreerde Thibaut Courtois haalt plots verrassend zwaar uit na CL-finale

Gefrustreerde Thibaut Courtois haalt plots verrassend zwaar uit na CL-finale
Zondag 29 mei 2022 - 08:00   I   door Redactie

Het was zaterdagavond de avond van Thibaut Courtois. Held van Real Madrid in de Champions League-finale tegen Liverpool. En toch spuwde hij zijn gal.

Verrassend, omdat na een absolute wereldprestatie zijn frustratie dan toch de bovenhand nam op de euforie om de overwinning. "Ik moest vandaag deze finale winnen voor mijn carrière. Voor al het harde werk dat ik geleverd heb", aldus Courtois.

Maar dan kwam het er uit. "Maar ook om mijn naam met respect te laten uitspreken, want ik vind niet dat genoeg respect krijg. Vooral niet uit Engeland. Ik zag veel kritiek, zelfs na het geweldige seizoen dat ik speelde."

"Dat ik zogezegd niet goed genoeg was en zo…", vervolgde de Rode Duivel, waarna hij toch meer op het positieve focuste. "Ik ben heel trots op het team en op het moment dat ze me nodig hadden stond ik er."

Verschil

Eigen lof stinkt, maar voor één keer en zeker na zijn absoluut historische prestatie is het onze landgenoot vergeven. "Liverpool was uitstekend, maar ik speelde een geweldige partij en dat was het verschil." En of.

Poll: Vind je dat Courtois het recht heeft om dit te doen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Liverpool

maandag 4 juli 2022

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022