'Ontnuchtering: Courtois doet opvallende onthulling en laat Duivels schieten'

'Ontnuchtering: Courtois doet opvallende onthulling en laat Duivels schieten'
Zondag 29 mei 2022 - 09:30   I   door Redactie

Niemand die na afloop van de Champions League-finale Liverpool-Real Madrid niet bezig was over de historische prestatie van Thibaut Courtois. Al zorgde hij zelf voor een domper.

Want op een moment dat de Belgische voetbalfans zich al in de handen wreven om de beste doelman ter wereld aan het werk te zien in de komende Nations League-wedstrijden, liet Courtois doorschemeren dat hij er niet bij zal zijn.

"Volgende week de Rode Duivels? Dat moet ik nog zien. Ik speel al het hele jaar door met pubalgie. Ook vandaag heb ik met pijn gevoetbald", onthulde hij opeens bij VTM. "Ik zal wellicht op medisch verzoek moeten rusten."

En dus moet hij samenzitten met bondscoach Roberto Martinez om te zien hoe ze dat zullen oplossen. "De blessure is niet van die aard dat ik moet wegblijven, maar als ik top wil zijn op het WK in Qatar dit najaar, dan moet ik wel kunnen genezen."

Nederland

Dat is duidelijk genoeg, Courtois zal er dus zo goed als zeker niet bij zijn. België start komende vrijdag de Nations League-campagne tegen Nederland. Daarna volgt ook nog een duel tegen Wales en een dubbele confrontatie met Polen.

Poll: Vind je dat Courtois verstek mag geven voor de Rode Duivels?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Liverpool  I  Nederland  I  Wales  I  Polen

maandag 4 juli 2022

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022