Thibaut Courtois kan het niet vatten en wordt in Madrid schandelijk behandeld

Thibaut Courtois kan het niet vatten en wordt in Madrid schandelijk behandeld
Dinsdag 31 mei 2022 - 08:00   I   door Redactie

Het ene moment aanbeden, het andere moment verguisd. Na de Champions League-overwinning met Real Madrid kan Thibaut Courtois daar nu ook van meespreken.

Want wat hem maandagavond overkwam was te gek voor woorden. Supporters van Atlético Madrid, de club waar hij van 2011 tot 2014 voor speelde, vernielden immers zijn gedenkplaatje en haalden het weg van het Atlético-stadion.

Dat omdat ze de Rode Duivel enkele uitspraken in aanloop naar de CL-finale bijzonder kwalijk namen. Met name die over de eindstrijd van 2014, die onze landgenoot met Atlético met 4-1 verloor van... Real Madrid.

"Acht jaar geleden speelde ik mijn eerste Champions League-finale, maar ik hoop nu mijn eerste te winnen", zei Courtois daarover. "Als Real Madrid een finale speelt, dan weet je dat ze die winnen. Nu sta ik aan de goede kant van de geschiedenis."

Wraak

Gevoelig genoeg voor de Atlético-fans die dus aan de 'slechte' kant van de geschiedenis stonden om hun wraak op het gedenkplaatje van Courtois te koelen. Al zal het feit dat hij voor stads- en aartsrivaal Real Madrid uitkomt ook wel meespelen natuurlijk.

Poll: Vind je dit kunnen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Liverpool  I  Atlético Madrid

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022

vrijdag 23 september 2022