‘Jackpot lonkt: Dessers niet naar Genk of Feyenoord, wel naar andere club'

‘Jackpot lonkt: Dessers niet naar Genk of Feyenoord, wel naar andere club'
Woensdag 01 juni 2022 - 10:00   I   door Redactie

Het transferdossier van Cyriel Dessers lijkt uit te draaien op een heuse soap. En zou wel eens een heel verrassende uitkomst kunnen hebben.

De feiten nog eens samengevat: Feyenoord wil Dessers houden en Dessers zelf wil bij Feyenoord blijven. Maar de combinatie van de afkoopsom van vier miljoen euro in zijn huurcontract plus zijn salarispakket blijkt voor de Rotterdammers te duur. Terug naar Genk dus.

Dimitri De Condé zegt de aanvaller in de Cegeka Arena opnieuw met open armen te ontvangen, maar tegelijkertijd is er de concurrentie van vooral topschutter Paul Onuachu, nog altijd niet vertrokken. En dan is er nog de ambitie van Dessers zelf.

"Hij weet dat hij zijn topjaar kan verzilveren met een transfer naar een topcompetitie. Op zijn 27ste is het misschien wel het moment om het erop te wagen", schrijft Het Laatste Nieuws. "Meerdere buitenlandse clubs tonen interesse."

Jackpot

Het kan dus zomaar dat Dessers alsnog een lucratieve transfer afdwingt en daar kan ook KRC Genk (financieel) wel bij varen. Want op dit moment kunnen de Limburgers voor de goalgetter de jackpot binnenhalen. Wordt vervolgd.

Poll: Denk je dat Genk Dessers gaat verkopen?

TAGS  I  KRC Genk  I  Feyenoord

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024