‘Club Brugge overtuigt Europese sensatie om nu al naar Brugge af te zakken'

‘Club Brugge overtuigt Europese sensatie om nu al naar Brugge af te zakken'
Donderdag 02 juni 2022 - 09:30   I   door Redactie

Het feestgedruis om de derde titel op rij is amper uitgedoofd of de transferdossiers bij Club Brugge draaien alweer op volle toeren.

Zo zijn er de onderhandelingen met het 18-jarige Zweedse supertalent Williot Swedberg. Eerder al lekte uit dat blauw-zwart bijzonder ver zit in de onderhandelingen met zijn club Hammarby. Als Club vijf miljoen neertelt is de aanvallende middenvelder van hen.

Swedberg is in de Zweedse Allsvenskan een ware sensatie en is er onder meer met zijn vijf doelpunten mee verantwoordelijk voor dat Hammarby na tien speeldagen bovenin meedraait. Toch is het nog even afwachten.

Want in Zweden klinkt het dat hij op dit moment op bezoek is bij Celta Vigo om eens te luisteren. De interesse van PSV en Augsburg lijkt uitgedoofd. Het goede nieuws is dat Swedberg vanuit Spanje meteen doorreist naar België.

Opvolger Vanaken

Om vervolgens in Westkapelle het Brugse oefencomplex te bezoeken en de onderhandelingen verder te zetten. De verwachting is dat de Bruggelingen hun slag thuis halen en het pleit om de potentiële opvolger van Hans Vanaken winnen.

Poll: Denk je dat het oefencomplex helpt om spelers te overtuigen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hammarby  I  PSV  I  Augsburg  I  Celta de Vigo

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024

maandag 8 april 2024