Cercle grijpt naast Rabbi Matondo, overstap naar Belgische topclub lonkt nu

Cercle grijpt naast Rabbi Matondo, overstap naar Belgische topclub lonkt nu
Vrijdag 03 juni 2022 - 08:00   I   door Redactie

De Jupiler Pro League dreigt een absolute smaakmaker kwijt te spelen. Of toch niet? Want Rabbi Matondo kan wel degelijk in België blijven, zij het niet bij Cercle Brugge.

Groen-zwart kondigde donderdag aan dat het de aankoopoptie van de 21-jarige sneltrein uit Wales niét zal lichten. Reden: er werd geen akkoord met de speler zelf gevonden. Terwijl de Bruggelingen wel bereid waren om de vastgelegde drie miljoen euro neer te tellen.

Maar Matondo heeft zo'n indruk gemaakt met zijn rushes en doelpunten dat er sowieso al interesse was van Belgische topclubs. Om Club Brugge, KRC Genk en Antwerp niet te noemen. In makelaarskringen valt te horen dat er ook nog andere toppers zich roeren.

Het valt af te wachten hoe het dossier verder verloopt, want vanaf nu moeten alle onderhandelingen met zijn moederclub Schalke 04 verlopen. Feit is dat er een felle transferstrijd zal losbarsten en dan zijn de buitenlandse belangstellenden nog niet eens meegerekend.

Poll: Denk je dat Rabbi Matondo volgend seizoen nog in België te zien zal zijn?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  Schalke 04  I  Manchester City  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022