'Lukaku laat zich overtuigen om voor andere Premier League-club te kiezen'

'Lukaku laat zich overtuigen om voor andere Premier League-club te kiezen'
Zondag 05 juni 2022 - 12:45   I   door Redactie

Dát Romelu Lukaku deze zomer Chelsea verlaat lijkt zo goed als zeker. Dat hij naar Inter zou trekken, léék dan weer zo goed als zeker. Want nu duikt er een verrassende club op.

Corriere dello Sport schrijft immers dat Tottenham hem helemaal bovenaan de verlanglijst gezet heeft. En dat heeft natuurlijk alles te maken met... Antonio Conte, de trainer die hem bij Inter zo deed excelleren en met Lukaku graag opnieuw zou samenwerken.

Conte ziet in onze landgenoot een belangrijke aanvulling bij het succesrijke duo Harry Kane en Son Heung-Min en wil op die manier volgend seizoen opnieuw voor de prijzen strijden. Bovendien zou Lukaku eventueel een plots vertrek van één van die twee kunnen opvangen.

De Italiaanse krant meldt ook dat er al rechtstreeks contact geweest is tussen de Italiaanse coach en de Rode Duivel die in Conte een grenzeloos vertrouwen heeft. Het grootste obstakel lijkt nog Chelsea. Want naast het feit dat Tottenham een concurrent is, is de vraag of The Blues niet te veel gaan eisen.

Poll: Denk je dat Lukaku bij Tottenham wél zou kunnen schitteren?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Inter  I  Barcelona  I  Bayern München  I  Tottenham

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022