Louis Van Gaal legt grote probleem Rode Duivels bloot: "Stelt geen zak voor"

Louis Van Gaal legt grote probleem Rode Duivels bloot:
Maandag 06 juni 2022 - 19:00   I   door Redactie

Er zouden veel mankementen van de Rode Duivels kunnen opgesomd worden na de 1-4 tegen Nederland, maar één is wel heel pertinent.

Dat vindt ook sportjournalist François Colin van De Witte Duivel. "Met een antwoord over zijn eigen ploeg legde Louis van Gaal de problemen van de Rode Duivels bloot. ‘Het is een kwestie van vorm’, zei hij over de afwezige Wijnaldum. ‘En vorm doe je niet op bij het nationaal elftal, maar bij je club.’"

De nagel op de kop volgens Colin. "Met Thomas Meunier, Axel Witsel, Eden Hazard, Timothy Castagne en Romelu Lukaku telde de ploeg van Roberto Martinez maar liefst vijf spelers aan de aftrap die de voorbije maanden, om uiteenlopende redenen, nauwelijks speelminuten haalden bij hun club."

En daar stopt het niet. "Tel daarbij dat Toby Alderweireld al een jaar in een competitie speelt die geen zak voorstelt (Qatar, red.) en dat nog maar eens bleek dat Dedryck Boyata niet het vereiste niveau haalt en er blijft zo goed als niets meer over van de Gouden Generatie."

Geen zin

En voegt Colin er ook nog aan toe. "Zeker als Kevin De Bruyne ook nog eens duidelijk maakte dat hij geen zin meer heeft in deze reeks interlands." De oplossing is simpel voor de man. Verjongen, maar vooral frisse spelers opstellen die in vorm zijn. En nu nog hopen dat Roberto Martinez mee leest.

Poll: Vind je dat Colin gelijk heeft?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Oranje  I  Nederland  I  Polen  I  Wales

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024