Grote verwarring rond miljoenen toptransfer: "Club Brugge ontkent stellig"

Grote verwarring rond miljoenen toptransfer:
Dinsdag 07 juni 2022 - 11:45   I   door Redactie

Bij Club Brugge werken ze nu al sinds een paar jaar op een ander niveau als het op transfersommen aankomt, maar er zijn ook grenzen.

Al is er wel behoorlijk wat verwarring rond het transferdossier van de 23-aanvaller Ferran Jutgla die elk moment kan aangekondigd worden. De Spanjaard zou van Barcelona (B) overkomen voor een slordige zeven miljoen euro.

Maar schrijft Het Laatste Nieuws: "Met de deal van Jutgla is een bedrag gemoeid van... vijf miljoen euro - in tegenstelling tot wat er in Spanje gesuggereerd wordt. Daar spreekt men over maar liefst 7,5 miljoen euro, wat binnen Club dan weer stellig ontkend wordt."

Het is niet de eerste keer dat clubs niet het achterste van hun tong willen zien wat transfersommen betreft. De verkopende club doet er een schepje bovenop en de kopende club er een deel vanaf, kwestie van de fans tevreden te stellen.

Clausules

Al is het in dit geval aannemelijk dat het totale bedrag toch op meer dan vijf miljoen euro neerkomt. Er zitten namelijk nog clausules bij. Sowieso zijn clubs niet happig om die mee te tellen, maar vaak duwt dat de transfersom effectief nog de hoogte in.

Poll: Denk je dat Club Brugge meer dan vijf miljoen euro betaalt?

TAGS  I  Club Brugge  I  Barcelona  I  Espanyol  I  Villarreal

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024