Real-held Thibaut Courtois voelt zich gepakt en maakt oorlog na 'belediging'

Real-held Thibaut Courtois voelt zich gepakt en maakt oorlog na 'belediging'
Dinsdag 07 juni 2022 - 21:00   I   door Redactie

Na de Champions League-finale is het voor iedereen nu wel duidelijk wie de beste doelman van de wereld is. Alhoewel, blijkbaar toch niet voor iédereen.

Want de bekende youtuber Mark Goldbridge leverde zelfs na de wereldprestatie van Courtois kritiek. Aanleiding waren quotes over Manchester United-keeper David de Gea, waar Goldbridge het nodig vond om de Rode Duivel erbij te sleuren.

"De Gea is door de spelers verkozen tot Doelman van het Jaar in de Premier League, Courtois enkel tot Man van de Match in de CL-finale. Bovendien is hij niet snel weg van zijn lijn en is hij niet goed met zijn voeten."

"De hoofdtaak van een keeper is ballen pakken en met De Gea hebben 'we' (Goldbridge is een die hard ManU-supporter, red.) één van de allerbeste op dat vlak." Maar die kritiek liet Courtois niet zomaar over zich heen gaan en hij gaf op Twitter een krachtig antwoord.

Opbouw

"Wel, dat toont alleen maar aan dat je me niet hebt zien spelen sinds ik Chelsea heb verlaten", aldus Courtois. "Omdat dit seizoen de opbouw altijd bij mij start. Ik ben daarin misschien niet de beste, maar toch zeker niet hoe jij me beschrijft..."

Poll: Vind je dat Courtois op zoiets moet reageren?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Chelsea

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024