Vanderhaeghe heeft er genoeg van en zet heel Oostende op zijn plaats

Vanderhaeghe heeft er genoeg van en zet heel Oostende op zijn plaats
Donderdag 16 maart 2017 - 19:43   I   door Redactie

Bij KV Oostende zijn ze in volle voorbereiding voor de bekerfinale. De kustploeg zou heel graag geschiedenis schrijven in het Koning Boudewijnstadion.

Voorzitter Marc Coucke wil niets liever dan zijn jongens die beker meer naar huis nemen. "Bekerwinst zou historisch zijn. Het is waar de voorzitter van droomt, wat hij op termijn vooropstelt, en we zitten er nu al dicht bij", reageert coach Yves Vanderhaeghe bij Sport/Voetbalmagazine. 

"Maar we moeten ook realistisch blijven: we hebben vijftig procent kans. De voorzitter zou zeker gelukkiger zijn dan na die 3-0-nederlaag in STVV. Druk mag er van mij zijn, dat hoort erbij. Ik vind dat soms zelfs goed, maar je moet ermee kunnen omgaan en de ene kan dat beter dan de andere."

"De voorzitter wil dat de G5 de G6 wordt, de G5 plus KV Oostende, maar de prijzenkast van de club is nog altijd leeg. Nog nooit won KVO een prijs. Stap voor stap zijn we nu iets moois aan het opbouwen, elke keer willen we graag winnen, maar we mogen niet denken dat het vanzelfsprekend is. Daar waarschuw ik de groep voor, dat we nederig moeten blijven."

TAGS  I  KV Oostende  I   Yves Vanderhaeghe  I   Marc Coucke

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024