KRC Genk heeft vervanger voor Onuachu beet: "Hij scoort zeker vijftien goals"

KRC Genk heeft vervanger voor Onuachu beet:
Vrijdag 10 juni 2022 - 13:00   I   door Redactie

Bij KRC Genk zijn de verwachtingen met de komst van Wouter Vrancken bijzonder hooggespannen. Maar een trainer kan het natuurlijk niet alleen.

Hoe goed hij ook is, een coach is altijd afhankelijk van de kwaliteit in de spelerskern. En al zeker van het aanvallende vermogen in zijn ploeg. 'No goals, no glory' om het met een boutade te zeggen.

In dat opzicht krijgen de Limburgers nu een gouden kans met de terugkeer van Cyriel Dessers. Hij moet de vertrekkende Onuachu vervangen. Alleszins Dimitri De Condé gelooft in hem sinds hij zich tijdens zijn uitleenbeurt bij Feyenoord bewees op het veld.

"Cyriel heeft alles om in België te slagen. Als hij blijft, zal hij zeker vijftien doelpunten scoren", verklaarde de Head of Football bij de voorstelling van Vrancken. Die laatste toont zich overigens ook een grote fan van Dessers.

Gesprekken

De grote vraag is nu of de aanvaller het zelf ook ziet zitten. "Maar er is ook nog altijd de wens van de speler", sprak De Condé met de nodige voorzichtigheid. "Die gesprekken zullen we hebben als Cyriel hier weer aansluit."

Poll: Denk jij dat Dessers het deze keer wel zou kunnen waarmaken bij Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Feyenoord

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024