'Antwerp en Club voeren open oorlog over komst verrassende Rode Duivel'

'Antwerp en Club voeren open oorlog over komst verrassende Rode Duivel'
Dinsdag 14 juni 2022 - 12:45   I   door Redactie

In de strijd om zich volgend seizoen de beste te tonen in de Jupiler Pro League sparen sommige topclubs zich geld noch moeite.

Al zeker Antwerp niet dat na de teleurstelling in de play-offs van dit jaar in 2022-2023 eindelijk de aanval wil inzetten op kampioen Club Brugge. En hoe beter dat te doen dan je te versterken met een Rode Duivel.

Want SudPresse schrijft dat er op de Bosuil volop onderhandelingen lopen met Dodi Lukebakio. De flankaanvaller werd het afgelopen seizoen door Hertha Berlijn verhuurd aan Wolfsburg, maar kon ook daar niet echt doorbreken.

Een nieuwe uitleenbeurt of zelfs verkoop zou voor Hertha bespreekbaar zijn. Dat blijkt uit het feit dat Lukebakio ook onderhandelt met... Club Brugge. Het jeugdproduct van Anderlecht kent de Jupiler Pro League alleszins op zijn duimpje gezien zijn verleden bij Charleroi.

Debuut

De aanvaller heeft de reputatie een wispelturige jongen te zijn, zowel op als naast het veld. Maar dat hij talent heeft, staat buiten kijf. Eind 2020 maakte hij immers zijn debuut voor de Rode Duivels, waar hij nu al drie caps achter zijn naam heeft.

Poll: Waar zou Lukebakio het best passen volgens jou?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Hertha Berlijn  I  Wolfsburg

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024