'Overmars wil iedereen met verstomming slaan en gaat voor déze toptransfer'

'Overmars wil iedereen met verstomming slaan en gaat voor déze toptransfer'
Dinsdag 14 juni 2022 - 16:00   I   door Redactie

Het is Antwerp menens om volgend seizoen de strijd aan te gaan met Club Brugge voor de titel. Dat blijkt uit de namen waar ze op mikken.

Want volgens Het Nieuwsblad is Vincent Janssen een belangrijke piste. Antwerp zoekt immers nog een topspits voor komend seizoen en daar voldoet de Nederlandse international wel aan. Dat bewees hij vooral bij AZ, waar hij in 2016 topschutter werd.

Janssen kwam vorige week nog in het nieuws toen hij na vijf jaar zijn comeback maakte bij de Nederlandse nationale ploeg tegen Wales. Woensdag wordt de aanvaller overigens 28 jaar. Een verjaardag die hij met een transfer wil vieren.

Janssen speelt op dit moment voor het Mexicaanse Monterrey, dat hem in 2019 wegkocht bij Tottenham. Na drie jaar vindt hij het volgens de krant tijd voor iets nieuws, zeker met oog op het WK. Een terugkeer naar Europa lonkt.

Huur

"Antwerp is erg geïnteresseerd en ondernam al de nodige stappen", klinkt het nog. Omdat het een prijzig transferdossier betreft, onderzoeken ze op de Bosuil ook de mogelijkheid van een huur met aankoopoptie.

Poll: Zou je Janssen een versterking vinden?

TAGS  I  Antwerp  I  Monterrey  I  Tottenham  I  Club Brugge  I  AZ

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022