Mislukte transfer van Casper Nielsen naar Club zorgt voor bom in kleedkamer

Mislukte transfer van Casper Nielsen naar Club zorgt voor bom in kleedkamer
Vrijdag 17 juni 2022 - 20:00   I   door Redactie

Er was de voorbije tijd heel wat te doen rond de overgang van Casper Nielsen van Union naar Club Brugge. Nog meer nu hij niet doorgaat.

Want de uitleg dat de transfer is afgesprongen omdat de Deen te veel zou kosten - Union vroeg zes miljoen euro plus één miljoen euro bonussen - wordt door heel wat waarnemers en analisten niet als waar aangenomen.

Zo meldt ook voetbaljournalist Sacha Tavolieri dat de reden eerder gezocht moet worden bij het feit dat Union de omstreden makelaar Mogi Bayat inschakelde om de transfer te regelen en dat het Brugse bestuur niet met hem wil onderhandelen.

Een theorie die bevestigd wordt door journalist Thymothé Pinon. De man beweert dat de kleedkamer van Union - in navolging van Casper Nielsen zelf - absoluut niet moet weten van de wending die de club genomen heeft. 

Naar het hoofd gestegen?

Het bestuur heeft Mogi Bayat immers een mandaat gegeven om nog andere transfers van Union af te handelen. "Zou het succes sommigen naar het hoofd gestegen zijn?", zet hij erbij. Al verwijderde hij zijn tweet wel al. Wellicht wegens te gevoelig.

On a les mêmes infos sur ce coup, Sacha… Et le vestiaire de l’Union - Nielsen en premier - n’apprécie pas du tout la tournure que les événements sont en train de prendre. Le succès serait monté à la tête de certains ? 🤨

— Thymoté Pinon (@ThymPinon) June 17, 2022

Poll: Snap je de weerstand tegen Mogi Bayat?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024