Boze Club Brugge-supporters pikken nieuwe wending in Nielsen-dossier niet

Boze Club Brugge-supporters pikken nieuwe wending in Nielsen-dossier niet
Donderdag 30 juni 2022 - 20:00   I   door Redactie

Het heetste transferdossier van deze zomer is ongetwijfeld nu al dat van Casper Nielsen. In die mate dat zelfs de fans zich gaan moeien.

De Deen zou eerst naar Club Brugge gaan, zijn eerste keuze, maar nadat Union de omstreden makelaar Mogi Bayat inschakelde, sprong dat af. Vervolgens wilden ook Anderlecht en vooral Antwerp de middenvelder.

Maar de grootste verrassing kwam donderdag toen uitlekte dat Union een akkoord had met... AA Gent voor vijf miljoen euro plus bonussen. Geen toeval dat het uitlekte volgens de Club-fans die er een manoeuvre van Bayat en Gent in vermoeden.

De makelaar is altijd al fel gelinkt geweest aan de Buffalo's (hij is ook manager van Vanhaezebrouck) en meer bepaald CEO Michel Louwagie. Boze blauw-zwarte supporters vragen zich af wanneer er nu zogezegde interesse van Watford, Nantes of Udinese zal opduiken.

Druk

Dat zijn de andere (buitenlandse) clubs waar Bayat kind aan huis is. De Brugse fans zijn ervan overtuigd dat het enkel een middel is om de prijs op te drijven en Club Brugge onder druk te zetten. Wordt wellicht vervolgd.

Poll: Denk jij dat dit een complot is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Anderlecht

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022