'Het is van dat: Kampioen Club gaat plots nationaal transferrecord verbrijzelen'

'Het is van dat: Kampioen Club gaat plots nationaal transferrecord verbrijzelen'
Donderdag 30 juni 2022 - 21:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge werd er de laatste jaren al serieus met miljoenen gegoocheld. Maar toch zal dat verbleken in vergelijking met deze transferzomer.

Want het ziet er nu echt naar uit dat de landskampioen dan eindelijk die slag gaat slaan waar voorzitter Bart Verhaeghe en vooral CEO Vincent Mannaert al zolang zitten naar te smachten.

En dat is niets meer dan het nationaal transferrecord breken. Uitgaand welteverstaan. Dat staat nu nog altijd op naam van Jonathan David die voor 32 miljoen euro van AA Gent naar Rijsel verhuisde. 

Het is Charles De Ketelaere die dat zal verbreken. In Engeland zijn ze daar heilig van overtuigd. 90 minutes schrijft immers dat Leicester City vastbesloten is om de Rode Duivel te komen weghalen.

Bod

Tot nu toen waren het vooral Milan en ook wel Leeds die concrete belangstelling toonden, maar hun bod reikt (voorlopig) maar tot 30 miljoen euro. Volgens de Engelsen is Leicester echter bereid tot 40 miljoen te gaan.

Precies het niet te weigeren bod dat Club Brugge in gedachten had alvorens De Ketelaere te laten gaan. Daarmee zou blauw-zwart dus stevig de kop van all-time ranking van uitgaande transfers bezetten.

Poll: Vind je dat De Ketelaere 40 miljoen waard is?

TAGS  I  Club Brugge  I  Milan  I  Leeds  I  Leicester City

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023