Transfermarkt LIVE: Dries Mertens heeft nieuwe club, De Ketelaere echt weg?

Transfermarkt LIVE: Dries Mertens heeft nieuwe club, De Ketelaere echt weg?
Vrijdag 01 juli 2022 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge krijgt geen enkele vooruitgang meer in de onderhandelingen met Union over Casper Nielsen.

*AC Milan zou het meeste kans maken op de komst van Charles De Ketelaere.

*Vinicius Souza zal alvast niet naar Club verhuizen. De middenvelder van Lommel kiest voor een avontuur in het buitenland.

*Naast Milan en Leeds is nu ook Arsenal in de dans gesprongen voor Noa Lang. The Gunners zouden bereid zijn Club Brugge te overtuigen met een stevige transfersom.

*Nu Casper Nielsen zijn droomtransfer naar Club Brugge niet kan maken, wil hij naar het buitenland trekken. Ondanks een zogeheten akkoord tussen Union en AA Gent.

*Blauw-zwart zou in vergevorderde onderhandelingen zitten met Ajax over Anass Salah-Eddine, een 20-jarige linkerflankverdediger.

*Vincent Kompany is op rooftocht in België. Niet alleen gaat hij Jackson Muleka en Samuel Bastien weghalen bij Standard, hij aast er ook op om spelers weg te halen bij... Anderlecht. Meer bepaald Josh Cullen en de 17-jarige jeugdinternational Enock Agyei.

*Voor Dries Mertens is het nu definitief afgelopen bij Napoli. Hij lijkt op weg naar Lazio.

Poll: Zou je Arsenal een goede club vinden voor Lang?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Westerlo  I  Zulte Waregem

woensdag 7 juni 2023

dinsdag 6 juni 2023

maandag 5 juni 2023