Club Brugge heeft meteen succesvolle aanwinst beet: "Er zit venijn in dat ventje"

Club Brugge heeft meteen succesvolle aanwinst beet:
Zondag 03 juli 2022 - 18:00   I   door Redactie

Club Brugge is erop gebrand om komend seizoen een vierde titel op rij te halen. Als de kern tenminste sterk genoeg is.

Dat zal vooral afhangen van hoeveel en welke sterkhouders er zullen vertrekken en vooral welke vervangers blauw-zwart daarvoor zal aantrekken. Al ziet het ernaar uit dat de Bruggelingen bij één van de reeds gehaalde versterkingen al prijs hebben.

Want het is opvallend hoe Ferran Jutgla bij zijn eerste drie oefenwedstrijd niet alleen drie keer tot scoren kwam, maar ook opviel met zijn grinta. Dat stelde niet alleen de nieuw hoofdtrainer Carl Hoefkens, maar ook Het Nieuwsblad vast.

"Jutgla werd gehaald als vervanger van Adamyan - die toch ook vlot scoorde - en heeft een beetje hetzelfde profiel. Snel, vinnig, een werker", schrijft de krant. "Er zit venijn in dat ventje. Jutgla liet de verdediging geen minuut met rust en speelde op de lijn. 

Intensiteit

Er wordt ook gewezen op het feit dat de van Barcelona B overgekomen spits een hele voorbereiding zal meegemaakt hebben. "Vaak ligt de intensiteit, zeker bij het B-elftal, daar een pak lager. En de Jupiler Pro League staat bekend als een fysiek zware competitie: tijd genoeg om aan te passen, dus."

Poll: Denk jij dat Jutgla een echte versterking zal zijn?

TAGS  I  n

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022