Transfermarkt LIVE: Twee extra transfers voor Club, verrassing bij Anderlecht?

Transfermarkt LIVE: Twee extra transfers voor Club, verrassing bij Anderlecht?
Donderdag 07 juli 2022 - 22:00   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Blauw-zwart zou op het punt staan Vedat Muriqi binnen te halen, een 28-jarige Kosovaarse aanvaller die voor Lazio uitkomt. En dat voor een som van zo'n tien miljoen euro. Daarmee zou de recordtransfer van Kamal Sowah, voor negen miljoen van Leicester overgekomen, verbroken worden.

*Maar daar stopt het niet voor de Bruggelingen, want Christos Tzolis van Norwich zou meteen na Muriqi al zomertransfer nummer vijf worden voor de kampioen.

*Overigens zou er door de komst van de vele aanvallers géén rechtstreekse vervanger voor Charles De Ketelaere worden aangetrokken. Van de Rode Duivel wordt nog altijd verwacht dat hij naar Milan of Leeds vertrekt.

*Antwerp zou dan weer de 20-jarige Argentijnse verdediger Gaston Avila van Boca Juniors transfereren voor een som van minstens 3,5 miljoen euro. 

*Anderlecht is volgens verschillende bronnen aan het onderhandelen met Wolverhampton-spits Fabio Silva (19). Het zou gaan om een uitleenbeurt zónder aankoopoptie.

*Paars-wit heeft daarnaast beslist om géén extra centrale verdediger aan te trekken, tot grote spijt van trainer Felice Mazzu.

*En er is voor de Brusselaars ook een zware domper bij de transfer van het 18-jarige supertalent Romeo Lavia van Manchester City naar Southampton voor 14 miljoen euro. Anderlecht krijgt enkel een schamele opleidingsvergoeding voor zijn jeugdproduct, geen percentage op de doorverkoop.

Poll: Wie zal volgens jou het sterkst uit de transferperiode komen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022