'Totale ommekeer in de maak: Dessers shockeert Genk met straf transfernieuws'

'Totale ommekeer in de maak: Dessers shockeert Genk met straf transfernieuws'
Vrijdag 08 juli 2022 - 11:00   I   door Redactie

Hoewel het er lange tijd zo naar uitzag, is de transfersoap rond Cyriel Dessers dan toch nog niet ten einde.

Het leek klaar. Hoewel de aanvaller het afgelopen seizoen een geweldige klik had bij Feyenoord, waren de Rotterdammers financieel niet bij machte de aankoopoptie te lichten en keerde hij dus terug naar KRC Genk.

Een transfer werd niet uitgesloten, maar iedereen ging ervan uit dat Dessers zijn kans zou gaan bij de Limburgers, zeker omdat hij er met open armen werd ontvangen. Maar nu verrast de spits zelf in Het Laatste Nieuws.

"Het contact met Feyenoord is nog steeds heel goed. Ik hoor de trainer Arne Slot regelmatig", klinkt het. "Die deur is nog niet helemaal dicht." En dat heeft alles te maken met het feit dat Feyenoord door de verkoop van enkele sterkhouders nu wél geld heeft.

Duidelijkheid

"Malacia naar Manchester United, Sinisterra naar Leeds. We zullen zien of dat iets voor mij verandert", stelt hij. "Ik focus mij op de eerste competitiematch tegen Club Brugge." Maar het mag duidelijk zijn dat dit een totale ommekeer betekent voor KRC Genk.

Want als Dessers toch nog vertrekt, moet er opeens gekeken worden voor een vervanger. Het zal nagelbijten worden, ook voor Dessers zelf. "Vorig jaar was het tot 31 augustus spannend. Dit jaar zou ik graag vroeger duidelijkheid willen."

Poll: Denk je dat Dessers nog naar Feyenoord gaat?

TAGS  I  KRC Genk  I  Feyenoord

woensdag 19 juni 2024

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024