'Ongelooflijke cijfers vrijgegeven rond transfer van Alderweireld naar Antwerp'

'Ongelooflijke cijfers vrijgegeven rond transfer van Alderweireld naar Antwerp'
Dinsdag 12 juli 2022 - 09:30   I   door Redactie

Het is nog slechts een kwestie van tijd vooraleer de transfer van Toby Alderweireld naar Antwerp ook volledig officieel gemaakt wordt.

En ondertussen komt er vanalles naar boven wat betreft de transfersom en het loon van de Rode Duivel. En daar zitten héél verrassende dingen tussen. Zo onthult De Gazet van Antwerpen dat Alderweireld bij Al-Duhail maar liefst zes miljoen euro netto per jaar verdiende.

En voegt de krant eraan toe: "Alderweireld leverde fors in om naar Antwerp te komen." Dat zal wel, hij zou naar verluidt zo'n 2,5 miljoen per jaar krijgen. En ook de transfersom blijkt een heel stuk beter mee te vallen dan voorzien. En dat is dan weer een onthulling van Het Laatste Nieuws.

Want waar er tot nu toe vanuit werd gegaan dat Al-Duhail een groot deel van de dertien miljoen euro wilde recupereren die de Qatarese club aan Tottenham betaalde, blijkt dat bedrag een heel stuk lager te liggen.

Akkoord

"Tottenham incasseerde vorige zomer vijf miljoen euro van Al-Duhail, een bedrag dat met bonussen nog kon oplopen. Maar daarover hebben Antwerp en de Qatarese topclub nu dus een akkoord gevonden." Ondanks de investering zullen ze op de Bosuil dus hun broek niet scheuren.

Poll: Vind jij dit aanvaardbare cijfers?

TAGS  I  Antwerp  I  Al-Duhail  I  Tottenham

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023

zondag 19 maart 2023