Vincent Mannaert blundert zwaar en loopt zo maar liefst 25 miljoen euro mis

Vincent Mannaert blundert zwaar en loopt zo maar liefst 25 miljoen euro mis
Dinsdag 12 juli 2022 - 12:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft de voorbije jaren heel veel aan Vincent Mannaert te danken, maar het kan niet altijd prijs zijn.

Als blauw-zwart vandaag sportief en financieel staat waar het staat dan is dat in grote mate de verdienste van Vincent Mannaert. Zijn koopmanskunst op de transfermarkt maakt dat de kampioen de concurrentie in België ver voor is.

Maar recent kon de CEO van Club Brugge toch op een blunder betrapt worden. En die luistert naar de naam Luis Fernando Sinisterra. Een tijdje geleden door Feyenoord voor maar liefst 25 miljoen euro verkocht aan Feyenoord

En zeggen dat Mannaert hem in 2017 hem op een presenteerblaadje aangeboden kreeg. De toen 17-jarige Colombiaan speelde bij op dat moment bij Once Aldas, dezelfde club als waar Club in 2014 José Izquierdo vandaan haalde.

Recordsom

En ook nog eens met hetzelfde management als 'Joske'. Het leek een uitgemaakte zaak dat het toptalent dezelfde weg zou volgen als Izquierdo, maar om onduidelijke redenen hapten de Bruggelingen toen niet toe.

Een blunder, want zeker het afgelopen seizoen schitterde de linksbuiten bij Feyenoord, dat hem een jaar later wél naar Europa haalde. Bij de Rotterdammers deed hij het zo goed dat ze hem nu aan Leeds verkochten voor een recordsom. Auch...

Poll: Vind jij dit een blunder?

TAGS  I  Club Brugge  I  Once Aldas  I  Feyenoord  I  Leeds

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024