'Antwerp is nog niet klaar op de transfermarkt en klopt aan bij bekende naam'

'Antwerp is nog niet klaar op de transfermarkt en klopt aan bij bekende naam'
Dinsdag 19 juli 2022 - 11:30   I   door Redactie

De Nederlandse inbreng bij Antwerp blijft boekdelen spreken. Marc Overmars en Mark van Bommel brachten eerder Vincent Janssen naar de Bosuil. Nu wordt er snel een tweede Nederlandse aanwinst in Antwerpen verwacht.

Jorrit Hendrix is een verdedigende middenvelder van Feyenoord. Hij werd afgelopen januari voor 17 maanden gehuurd van het Russische Spartak Moskou. Volgens 1908 zou Jorrit Hendrix niet mee op stage zijn vertrokken om een transfer af te ronden.

Of dat een transfer naar Antwerp gaat worden is nog niet zeker. FC Twente zou namelijk ook interesse hebben in de 27-jarige middenvelder. De vraag is ook onder wat voor constructie de Nederlander zou kunnen overkomen. Officieel is Spartak Moskou nog steeds eigenaar van Hendrix.

Ook of Antwerp nog een extra defensieve middenvelder nodig heeft lijkt onwaarschijnlijk. Birger Verstraete, lhassan Yussuf en Faris Haroun spelen bij voorkeur op de positie van Hendrix. Desondanks staat Hendrix wel degelijk op het lijstje van Antwerp. De Nederlander zou ook centraal achterin uit de voeten kunnen. Zo kan hij voor verschillende posities op het veld een back-up vormen.

Poll: Zou jij dit een goeie transfer vinden voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Feyenoord  I  FC Twente  I  Spartak Moskou

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024