'Tarik Tissoudali dropt zomaar transferbom en maakt plots oorlog met AA Gent'

'Tarik Tissoudali dropt zomaar transferbom en maakt plots oorlog met AA Gent'
Dinsdag 26 juli 2022 - 22:00   I   door Redactie

Het ziet er niet naar uit dat AA Gent dit seizoen nog lang van de kunstjes van Tarik Tissoudali zal kunnen genieten.

Want de Marokkaanse Nederlander heeft een monsterbod op zak van een Qatarese club. Het Nieuwsblad weet dat het om Al-Rayyan gaat en stelt ook dat het voor Tissoudali om een niet te weigeren aanbieding van drie jaar gaat.

"Hij kan in het Midden-Oosten jaarlijks tussen de 2 en 3 miljoen euro netto gaan verdienen", stelt de krant. "Tissoudali zelf heeft zijn zinnen gezet op een avontuur in het Midden-Oosten en hoopt dat de clubs elkaar de komende weken vinden."

Bij AA Gent zijn ze niet tuk op een vertrek, maar door te lang te talmen met de aanvaller een loonsverhoging aan te bieden, hebben de Buffalo's zich in een moeilijke positie gemanouvreerd. Tissoudali is immers einde contract en kan volgende zomer gratis weg.

Lijnrecht tegenover elkaar

Overigens ziet het er - net als bij de tranfersoap met Sinan Bolat vorig seizoen - naar uit dat beide kampen lijnrecht tegenover elkaar staan. Tissoudali zelf postte alleszins een opmerkelijk bericht op zijn Instagram. "Ze zullen het pas begrijpen als je weg bent." Dat is duidelijke taal.

Poll: Vind je dat Gent Tissoudali moet laten gaan?

TAGS  I  AA Gent  I  Valencia  I  Al-Rayyan

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022