Carlo Ancelotti heeft een duidelijke boodschap voor Rode Duivel Eden Hazard

Woensdag 27 juli 2022 - 17:30   I   door Redactie

Eden Hazard kon de afgelopen seizoenen nog niet doorslaggevend zijn voor Real Madrid. De Rode Duivel kampte lang met blessures, waardoor hij nog maar in 66 matchen speelminuten wist te verzamelen bij Los Blancos.

Vandaag om 04:35 keek Eden Hazard vanaf de bank toe hoe de wedstrijd tussen Real Madrid en het Mexicaanse Club América op gang werd getrapt. De ploegen trokken de kleedkamers in bij een 1-1 tussenstand.

Eden Hazard mocht aantreden in de tweede helft van de wedstrijd. Dat deed hij met succes. Na een strafschopfout op Asensio wist de Rode Duivel de penalty om te zetten. De match eindigde op een 2-2 gelijkspel.

Ancelotti sprak na de wedstrijd met veel lof over Hazard: “Eden is een uitstekende speler en wij hebben de beste Hazard nodig.” Eden Hazard zal vol vertrouwen zitten na de uitspraken van zijn coach. Die verzekerde hem namelijk dat hij dit seizoen speeltijd zal krijgen: “Deze oefenwedstrijden gebruiken we om Hazard minuten te geven, want hij is een speler die we dit seizoen zeker nodig zullen hebben”, aldus Ancelotti.

Poll: Zal Hazard dit seizoen meer dan 10 keer scoren voor Real Madrid?