Transfermarkt LIVE: Lamkel Zé weg bij Antwerp, transfer Vormer in stroomversnelling?

Transfermarkt LIVE: Lamkel Zé weg bij Antwerp, transfer Vormer in stroomversnelling?
Vrijdag 29 juli 2022 - 21:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 31 augustus kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Charles De Ketelaere lijkt zijn droomtransfer beet te hebben. AC Milan en Club Brugge zouden een akkoord hebben over een transfersom van 32 miljoen euro, plus drie miljoen euro bonussen.

*Club Brugge heeft Joel Ordonez beet. De 18-jarige centrale verdediger komt over van Independente del Valle. Club betaalt 3,9 miljoen euro voor zijn komst.

*Ruud Vormer wordt dan weer vaker gelinkt aan een transfer naar het Midden-Oosten. Voor zover bekend is er echter nog geen concrete belangstelling van daaruit.

*Arthur Theate heeft zijn miljoenentransfer beet. De verdediger trekt van Bologna naar Stade Rennes voor 18 miljoen euro.

*Antwerp staat op het punt om zich te versterken met Arbnor Muja. De 23-jarige flankaanvaller komt over van FC Drita, dat donderdag uitgeschakeld werd in Europa door de Great Old.

*Cristiano Ronaldo zou dan toch een terugkeer naar zijn eerste liefde Sporting Lissabon zien zitten. De Portugees wil Man United verlaten.

*Didier Lamkel Zé moet vertrekken bij Antwerp. Alleen hoopt de Great Old hem aan het Saudische Abha Club te slijten, terwijl Lamkel Zé naar Omonia Nicosia wil. De Cyprioten willen echter niet voldoen aan de vraagprijs van Antwerp.

Poll: Denk jij dat Vormer zal vertrekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  AA Gent  I  KRC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024