'AA Gent laat zich zeker niet doen en stuurt Club Brugge serieuze waarschuwing'

'AA Gent laat zich zeker niet doen en stuurt Club Brugge serieuze waarschuwing'
Dinsdag 02 augustus 2022 - 16:00   I   door Redactie

Het leek voor aanvang van het seizoen wel of er maar twee ploegen bestonden in de Jupiler Pro League: Club Brugge en Antwerp. Maar dat is buiten AA Gent gerekend.

Want na het vorige slechte seizoen in de competitie zonder play-off 1-ticket willen de Buffalo's éénzelfde scenario absoluut vermijden. Als bewijs daarvan het bericht dat manager Michel Louwagie de avond van de Supercup nog naar Vincent Mannaert stuurde.

'Proficiat met de eerste trofee van het seizoen, maar je bent nog niet van ons af.' Dat onthulde de Brugse CEO in HUMO. "Die spirit juich ik toe!", aldus nog Mannaert. "Michel is duidelijk nog niet aan het uitbollen. Uiteindelijk is dat waar alles om draait: winnen."

Afwachten wel of de Gentenaars die ambitie gaan kunnen waarmaken. Want er is niet alleen de slechte competitiestart met twee op zes, er is ook het gegeven dat sterkhouder Tissoudali minstens een halfjaar out is.

Poll: Denk jij dat AA Gent kan meestrijden voor de titel?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022