‘Cyriel Dessers op weg naar de uitgang: Transfer volgende week beklonken’

‘Cyriel Dessers op weg naar de uitgang: Transfer volgende week beklonken’
Woensdag 03 augustus 2022 - 17:00   I   door Redactie

Cyriel Dessers lijkt al geruime tijd te flirten met verschillende Europese teams. Eerder werd hij in Denemarken aan tafel gespot bij Jess Thorup, de coach van FC Kopenhagen. Ook het Italiaanse Cremonese toonde al belangstelling voor de Nigeriaan.

Die laatste club zou nu ook proberen door te duwen voor Dessers, zo meldt Di Marzio. De sportief directeur van Cremonese, Simone Giacchetta, zou maandag richting België vertrokken zijn om een akkoord te sluiten. Volgens Di Marzio zou de deal volgende week beklonken kunnen zijn. Cremonese heeft 6,5 miljoen euro over voor de spits.

Dessers liet zelf al weten open te staan voor een stap hogerop: “Ik ben 27 jaar en heb nog twee jaar contract, misschien is dit wel hét moment om de stap naar het buitenland te zetten”, zei hij afgelopen weekend na de wedstrijd tegen Standard bij Eleven Sports.

Of zijn toekomst ook echt bij Cremonese ligt is nog af te wachten. Na zijn succesvolle seizoen bij Feyenoord hadden de Rotterdammers de optie om Dessers voor 4 miljoen euro over te nemen. Nu vraagt Genk dus heel wat meer voor de Nigeriaan.

Poll: Denk jij dat Dessers dit seizoen gewoon bij Genk blijft?

TAGS  I  KRC Genk  I  Cremonese  I  FC Kopenhagen  I  Feyenoord

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024

zondag 9 juni 2024

zaterdag 8 juni 2024