'Club heeft het al opnieuw zitten: Sterkhouder weigert basisplaats voor transfer'

'Club heeft het al opnieuw zitten: Sterkhouder weigert basisplaats voor transfer'
Vrijdag 05 augustus 2022 - 17:26   I   door Redactie

De transferperiode is nog maar halfweg, maar nu al begint die bij Club Brugge voor problemen te zorgen. En nog geen beetje.

Want Het Nieuwsblad meldt nu dat Noa Lang niet in de basiself zal starten tegen Zulte Waregem. "De aanvaller van Club Brugge, die met een transfer in zijn hoofd zit, zit op eigen aangeven op de bank tegen Zulte Waregem", schrijft de krant. "Invallen is wel nog een optie."

Een optie, dat zal dan afwachten zijn hoe de match verloopt. Hoe dan ook, één en ander betekent dat Carl Hoefkens tegen Essevee daardoor met het spitsenduo Ferran Jutgla-Kamal Sowah van start zal moeten gaan.

Het lijkt er zo op dat in navolging van de transfer van Charles De Ketelaere ook dit dossier in een soap dreigt uit te monden. En het zou wel eens erger kunnen worden, want waar CDK met Milan een concrete club had, lijkt dat met Lang (nog) niet het geval.

Kopzorgen

En hoe langer deze situatie duurt, hoe meer kopzorgen de Nederlander Club Brugge en vooral trainer Carl Hoefkens zo zal bezorgen. Afwachten hoe het verder zal evolueren, maar hiermee is niemand gebaat.

Poll: Vind je dit kunnen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022