'Knotsgek voorstel voor Mertens gaat Kat Kerkhofs overtuigen van déze club'

'Knotsgek voorstel voor Mertens gaat Kat Kerkhofs overtuigen van déze club'
Vrijdag 05 augustus 2022 - 19:30   I   door Redactie

Maandenlang bleef Dries Mertens in het ongewisse over zijn toekomst. Maar nu hij definitief vaarwel gezegd heeft tegen Napoli, komt er duidelijkheid.

De liefde voor Napoli - niet in het minst van zijn eega Kat Kerkhofs - voor zowel de club als de stad is genoegzaam bekend, maar toch gaan er stemmen op dat het de Rode Duivel vooral om geld te doen is.

Waarom anders een voorstel van zo'n 2,5 miljoen euro per jaar afwijzen, is de redenering. En het nieuws dat vanuit Turkije komt overgewaaid versterken die geruchten alleen maar. Want daar klinkt het dat Mertens voor Galatasaray zou gaan kiezen.

Niet zozeer vanwege de sportieve uitdaging, wel omdat hij er een jaarsalaris van maar liefst vier miljoen euro netto zou krijgen. Met ook nog eens bonussen en een nieuw contract bij kwalificatie voor de Champions League.

Eigen chauffeur

En het wordt helemaal gek als je weet dat de spits naast een wonig ook een eigen chauffeur ter beschikking zal krijgen. Plus ook nog eens zo'n dertigtal vliegtickets van Turkish Airlines om naar Brussel of Napels te reizen.

Dat alles zodat Mertens vrouwlief Kat kan overtuigen om voor een toch niet zo vanzelfsprekende bestemming te kiezen. Wat enorm belangrijk is voor de international is dat hij in principe basisspeler zal zijn, zodat hij zijn kansen voor het WK kan vrijwaren.

Poll: Vind je dit een goede club voor Mertens?

TAGS  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Galatasaray

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022