Transfer Charles De Ketelaere heeft langdurige gevolgen voor Club Brugge

Transfer Charles De Ketelaere heeft langdurige gevolgen voor Club Brugge
Zaterdag 06 augustus 2022 - 09:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere heeft er een enorm hectische week opzitten. Zijn droomtransfer naar AC Milan werd namelijk verwezenlijkt. Die transfer zou ook op de lange termijn moeten renderen voor Club.

Het Nieuwsblad weet namelijk hoe de bonussen die tussen Club en AC Milan overeengekomen zijn in elkaar steken. Wanner AC Milan de poulefase van de Champions League speelt zal Club 1 miljoen euro ontvangen. Wanneer de Rossoneri de poulefase in de Europa League haalt, mag de landskampioen 500.000 euro op hun bankrekening verwachten.

Bij de Club supporteren ze de komende seizoenen dus voor AC Milan. Maar om de bonussen binnen te rijven moet Milaan niet eens prijzen pakken. In Italië stoot de volledige top 4 van het klassement automatisch door tot de poulefase van de Champions League. De totale bonussen zouden maximaal tot 3 miljoen euro kunnen oplopen.

Maar ook wanneer dat doel zou niet gehaald zou worden kan blauw-zwart nog enkele miljoenen bijverdienen. Er zouden namelijk ook bonussen volgen voor de individuele prestaties van De Ketelaere. Ook niet onbelangrijk: wanneer AC Milan De Ketelaere doorverkoopt krijgt Club 12,5% van het totale transferbedrag.

Poll: Denk jij dat AC Milan dit jaar opnieuw kampioen van italië wordt?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022