Paul Gheysens en Royal Antwerp FC nemen een beslissing over Adnan Januzaj

Paul Gheysens en Royal Antwerp FC nemen een beslissing over Adnan Januzaj
Zaterdag 06 augustus 2022 - 11:00   I   door Redactie

Paul Gheysens en Antwerp zijn enorm actief op de transfermarkt. Stamnummer 1 wist al enkele mooie transfers af te ronden. Deze week konden ze Jurgen Ekkelenkamp nog wegkapen onder de neus van Club Brugge.

Een andere naam die een poos de ronde deed op de Bosuil was die van Adnan Januzaj. De Rode Duivel zou een perfect profiel hebben voor Antwerp. De Great Old heeft namelijk nog maar pas Manuel Benson verkocht aan het team van Vincent Kompany.

Om die leemte op te vullen zou Januzaj dus een ideale kandidaat zijn. Volgens de laatste berichtgeving van Sacha Tavolieri heeft de entourage van Januzaj aan Antwerp laten weten dat een overstap er niet inzit. Antwerp heeft dan ook besloten om zijn vizier op andere doelen te richten.

Januzaj blijft dus nog even een ‘speler zonder contract’. Deze zomer zag hij zijn contract bij Real Sociedad namelijk aflopen. Voor Antwerp betekent dit dat ze opnieuw de transfermarkt op zullen moeten trekken. Een extra flankspeler lijkt de topprioriteit van Stamnummer 1.

Poll: Snap jij de keuze van Januzaj om niet naar Antwerp te gaan?

TAGS  I  Antwerp  I  Rode Duivels

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022