‘Anderlecht spreekt over een enorm bedrag voor déze zwaarwegende transfer’

‘Anderlecht spreekt over een enorm bedrag voor déze zwaarwegende transfer’
Zaterdag 06 augustus 2022 - 10:30   I   door Redactie

Anderlecht leek al even klaar met zijn zomertransfers. De club haalde onder anderen Fabio Silva en Esposito als versterkingen naar het Lotto Park.

Maar het ziet er naar uit dat de recordkampioen zijn transferdeuren toch opnieuw zal moeten openen. Ze staan namelijk op het punt om een belangrijke speler te verkopen. Anderlecht wil weliswaar geen water bij de wijn doen om de transfer te verwezenlijken.

Het gaat om de Spaanse flankspeler Sergio Gomez. De Spanjaard zou dicht bij een overstap naar het grote Manchester City staan. Als de transfer succesvol afgerond wordt, is het niet duidelijk wat de functie van Gomez binnen het team zal worden. Een uitleen aan het Spaanse Girona is een van de opties.

Anderlecht vraag volgens SudPresse minimum 15 miljoen euro voor de Spanjaard. In principe een bedrag dat makkelijk betaalbaar is voor Manchester City. Toch lijken de onderhandelingen niet van een leien dakje te lopen. Het geboden bedrag van City ligt vooralsnog een pak lager. De toekomst zal moeten uitwijzen waar Gomez dit seizoen speelt.

Poll: Denk jij dat Gomez naar Manchester City zal gaan?

TAGS  I  Anderlecht  I  Manchester City  I  OGC Nice

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022