Wonderbaarlijk nieuws vanuit Napels voor topschutter Dries Mertens en zijn familie

Wonderbaarlijk nieuws vanuit Napels voor topschutter Dries Mertens en zijn familie
Zaterdag 06 augustus 2022 - 11:30   I   door Redactie

Dries Mertens nam deze week uitgebreid afscheid van Napoli. Hij speelde 8 seizoenen voor de hoofdmacht van de Italiaanse topclub. Mertens wist in zijn periode bij Napoli de topschutter aller tijden van de club te worden.

Daarvoor wordt hij nu ook geëerd. Mertens wordt binnenkort namelijk ereburger van Napels, zo laat Het Laatste Nieuws weten. In Napels zijn ze verzot op Mertens en Mertens is zot van Napels. Zijn geweldige band met de stad staat namelijk buiten kijf.

De burgemeester van Napels twijfelde dan ook geen seconde voor hij akkoord ging met het voorstel. “Ik heb veel verzoeken gekregen, zowel in de gemeenteraad als van burgers. Iedereen was geraakt door de band die Mertens met de stad heeft. We zullen het proces opstarten om hem het ereburgerschap toe te kennen”, aldus de burgemeester van Napels.

Mertens nam dus deze week af van de club van zijn hart. Zijn woning in de Palazzo Donn’Anna behoudt hij wel. Zijn liefde voor de stad is dus niet verzwakt door de mislukte contractonderhandelingen met Napoli. Momenteel ziet het ernaar uit dat Mertens aan de slag zal gaan bij Galatasaray in Turkije.

Poll: Denk jij dat Mertens bij Galatasaray aan de slag zal gaan?

TAGS  I  Napoli  I  Galatasaray

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022