Noa Lang stevent af op een transferkater: “Op het veld is hij onuitstaanbaar”

Noa Lang stevent af op een transferkater: “Op het veld is hij onuitstaanbaar”
Zaterdag 06 augustus 2022 - 13:00   I   door Redactie

De transfermercato is nog steeds op volle toeren aan het draaien. Bij Club Brugge gaan de miljoenen als warme broodjes over de toonbank. Zo wisten ze zowel inkomend als uitgaand een aantal spraakmakende transfers te realiseren.

Een speler die op zijn transfer moet blijven wachten is Noa Lang. De aanvallend ingestelde winger nam aan het einde van vorig seizoen al afscheid van Club Brugge. Maar de 23-jarige Nederlander lijkt niet op veel interesse te kunnen rekenen.

Analist Alexandre Teklak vreest dan ook dat een transfer er deze zomer niet meer inzit. Bij La Dernière Heure liet Teklak ook weten waarom dat volgens hem zo is: "Het is een geweldige jongen, ik zou graag zijn ploegmaat zijn. Maar op het veld is hij onuitstaanbaar."

Zijn attitude zou dus het grootste struikelblok vormen: "Er zitten ook teveel hoogtes en laagtes in zijn spel: ik snap dat Ajax hem liet gaan. Ik zeg niet dat er geen aanbiedingen zullen zijn, maar zijn attitude riskeert een aantal kandidaten af te schrikken", aldus Teklak.

Poll: Denk jij dat Lang deze zomer Club nog zal verlaten?

TAGS  I  Club Brugge

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022