'Club laat er geen gras over groeien en gebruikt miljoenen om door te drukken'

'Club laat er geen gras over groeien en gebruikt miljoenen om door te drukken'
Zaterdag 06 augustus 2022 - 20:45   I   door Redactie

Club Brugge beleefde deze week qua aanwinsten geen hoogdagen op de transfermarkt. Ze zagen Jurgen Ekkelenkamp voor Antwerp kiezen en KRC Genk zou Luis Vazquez aantrekken.

De landskampioen besluit dan maar door te drukken voor een ander transfertarget: Rasmus Hojlund. Hojlund is een 19-jarige spits die momenteel voor Sturm Graz in Oostenrijk uitkomt. De Deen liet eerder al weten dat hij vereerd was door de interesse van Club. 

Die interesse zet zich volgens Het Nieuwsblad nu om in een concreet bod. De landskampioen zou namelijk 8,5 miljoen euro hebben geboden op het jonge talent. Maar Club zal af te rekenen krijgen met buitenlandse concurrentie. Onder meer Sampdoria zou de Deen graag inlijven. Er wordt verwacht dat Club meer dan 10 miljoen euro zal moeten betalen, willen ze de spits aantrekken. 

Mocht Hojlund naar Club Brugge komen, dan zou hij de ideale vervanger zijn voor Charles De Ketelaere. Hojlund is een jonge spits met veel progressiemarge, maar ook al vele kwaliteiten. Zo heeft hij een gestalte van 1 meter 91 en is hij beweeglijk en snel.

Poll: Denk jij dat Club Hojlund en Sturm Graz zal kunnen overtuigen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Sturm Graz

dinsdag 4 oktober 2022

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022