‘Carl Hoefkens hakt knopen door en stuurt déze onverwachte speler weg’

‘Carl Hoefkens hakt knopen door en stuurt déze onverwachte speler weg’
Maandag 08 augustus 2022 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge heeft heel wat werk voor de boeg. De landskampioen zal niet tevreden zijn met een povere 4 op 9. Er wordt dan ook verwacht dat ze zullen reageren op de transfermarkt.

En dat doen ze ook. Volgens Het Nieuwsblad zit verdediger Jack Hendry op een dood spoor bij Club. De Schot zat nog geen enkele keer op de bank bij de landskampioen. Dat klinkt ogenschijnlijk niet slecht, mocht het niet zijn dat Hendry eerder al naar de tribune verwezen werd door Hoefkens.

Tegen Eupen mocht Hendry nog spelen. De nederlaag was toen zeker niet enkel zijn fout, de hele ploeg liet het namelijk afweten. Toch werd hij gepasseerd door Hoefkens voor de match tegen Zulte Waregem. Het lijkt erop dat de trainer van blauw-zwart de Schot geen nieuwe kansen zal bieden.

De trainer is heel duidelijk over zijn beslissing: “Iedereen heeft de kans gehad om zich te bewijzen. En vanaf nu is de situatie voor iedereen duidelijk.” De vraag luidt dan waar de toekomst van Hendry zal liggen. Op het Instagram-verhaal van Hendry was zondagavond een foto vanop een vliegtuig te zien. Of dat een hint is naar een nakende transfer moet nog blijken.

Poll: Snap jij dat Hendry mag vertrekken van Hoefkens?

TAGS  I  Club Brugge

woensdag 4 oktober 2023

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023